Vi søger nye kolleger!

Vores store grønne udeservering på torvet står klar, Tivoli har åbnet dørene til den smukke have, og sommeren er på vej. Derfor søger vi smilende og smittende tjenere & sommerafløsere, som har lyst til at forkæle vores gæster og give dem den bedste oplevelse, hver gang de besøger os.

Bistro Avenue ligger på Axeltorv på Vesterbro tæt på Tivoli og med de nye Axel Towers som nabo. I restauranten er der plads til 100 spisende gæster, og hos os er det altid vores gæster, det handler om.

Vi favner fredagsbaren på torvet, den effektive forretningsfrokost og frokosten til dem, som har god tid, en lækker middag før turen i byen, og så selvfølgelig sjussen i baren på vej hjem. Og så byder vi også på lækker weekendbrunch fyldt med hjemmelavede lækkerier.

Smilende og smittende kolleger

Vi søger smilende og positive kolleger med erfaring fra lignende job, som har lyst til at være en del et vores dejlige team – i en hverdag hvor der også er plads til at have det sjov.

Det vigtigste for os er, at du kan lide at have travlt, og at du brænder for at være med til at skabe en stemning fyldt med overskud og godt humør – og for at give gæsterne den bedste oplevelse hver gang.

Med søsterrestauranterne Restaurant SULT ved Kongens Have, Sans Souci Restaurant & Vinstue på Frederiksberg og B!NGS på Vesterbrogade bliver du samtidig en del af en større virksomhed, som har ambitioner om og erfaring med at udvikle medarbejdere, restaurantkoncepter og gæsteoplevelser.

Vi glæder os til at høre fra dig

Løn efter kvalifikationer og start med det samme.

Send dit CV til sgw@bistroavenue.dk – og læs mere om os her på hjemmesiden, på Facebook Bistro Avenue eller Instagram @bistroavenue.

Vi glæder os til at høre fra dig!

2017-10-26T16:26:08+00:00